Servicii

ASIGURAM TRANPORTUL SI MONTAJUL MOBILIERULUI IN BIHOR!!

In Oradea preluam si reciclam gratuit salteaua veche!!!!

Asiguram transportul gratuit al saltelelor in Oradea! Livrarea se efectueaza pana in fata imobilului!!!

Saltelele noastre nu sunt comprimate/rotolate, iar pentru manipularea lor e nevoie de 2 persoane.

Sunt modele de saltele care se pot cere de la producator direct rotolate/ comprimate, acestea doar la cererea expresa a clientului, pentru a usura transportul la distanta. 

Daca, din vina clientului, acesta a  cerut sa i se livreze o anumite dimensiune si acasa constata ca avea nevoie de o alte dimensiune, salteaua i se inlocuieste cu conditia sa nu fi fost defoliata. In acest caz, transportul suplimentar se efectueaza contra cost.

Saltelele realizate in dimensiuni atipice, la cererea expresa a clientului, nu pot fi inlocuite!

Sfatul nostru este ca inainte sa va hotarati sa va cumparati o saltea sa masurati foarte bine lungimea si latimea patului unde vine pusa salteaua. Este important sa stiti si golul patului, adica cat intra salteaua in rama patului. Saltelele au grosimi intre 15 cm si 25 cm, daca golul patului are maxim 10 cm, puteti sa va alegeti orice tip de saltea.

Este important sa stiti si suportul pe care vine asezata salteaua, daca e placa, adica suport dur si drept sau somiera-lamele elastice cu distanta intre ele. Saltelele cu arcuri necesita asezarea pe suport dur si drept- pe placa. Saltelele fara arcuri pot fi asezate pe orice tip de suport, cu precizarea ca, aceeasi saltea o veti simti mai elastica/ moale pe somiera si mai tare pe placa. Asadar, in magazin, cand va alegeti salteaua, cereti sa vi se aseze modelul dorit pe suportul de saltea cel mai asemanator cu cel pe care il aveti la patul dumneavoastra.  

La comanda se poate realiza orice dimensiune de saltea!!! 
Home | Saltele  | MOBILA SI CANAPELE  | Somiere  | Cariere  | Servicii  | Contact  | Promotii
Termeni si conditii de vanzare, garantie, returnare produse comandate
Copyright © Saltego Expert Romania SRL. All rights reserved